faq inchirieri auto buzau

Ce documente îți trebuie ca să închiriezi o mașină de la noi? 

Buletin sau pașaport – acesta este necesar pentru a confirma identitatea ta și vârsta ta. Trebuie să ai cel puțin 21 de ani pentru a putea închiria o mașină. (de confirmat vârsta!) Permis de conducere – trebuie să ai un permis de conducere valabil și să îl ai de cel puțin 1-2 ani. (de confirmat!) Informații de contact – numărul de telefon și adresa de email, pentru a te putea contacta în cazul în care există probleme sau întârzieri. Nu uita să aduci cu tine documentele originale, chiar dacă le trimiți pe email sau WhatsApp inițial.

Ce se întâmplă dacă depășesc km stabiliți la închiriere?

Dacă depășești limita de kilometri alocată în momentul închirierii, atunci vei achita o taxă suplimentară pentru fiecare kilometru parcurs în plus. Această taxă variază în funcție de tipul și mașina închiriată și este specificată în contractul de închiriere. Plata se face la returnarea mașinii.
Este important să fii conștient de numărul de kilometri pe care vrei să îi parcurgi și să îți planifici traseul astfel încât să nu depășești limita de kilometri alocată pentru a evita costurile suplimentare.
În cazul în care anticipezi că vei parcurge o distanță mai mare decât cea prevăzută inițial, poți discuta cu noi la momentul închirierii și putem negocia o taxă mai mică pentru kilometrii suplimentari, în funcție de situație.
Suna-ne pentru a afla taxa suplimentară pe km parcurs în plus pentru mașina aleasă de tine!

Unde predau mașina la plecare?

Înainte de a preda mașina, va trebui să ne suni cu cel puțin o oră înainte de ora stabilită pentru a confirma locul și ora de predare.

Dacă ai programată predarea mașinii între orele 24:00 și 7:00, este necesar să suni cu o zi înainte pentru confirmarea predării.

Plata se face la semnarea contractului, cand ridici masina de la noi.

Care sunt pașii în caz de accident?

Trebuie să iei legătura cu noi și te vom îndruma care sunt pașii de urmat și actele obligatorii care trebuie făcute.

Cum trebuie să restitui mașina?

Mașina se predă la noi, la fel cum ai primit-o, cu rezervorul plin, curată și spălată interior/exterior.